NaslovnaSlužbeCentar za higijenu i humanu ekologijuOdeljenje za sanitarnu hemiju i ekotoksikološku dijagnostiku

Odeljenje za sanitarnu hemiju i ekotoksikološku dijagnostiku

Odeljenje za sanitarnu hemiju i ekotoksikološku dijagnostiku kao organizaciona celina obavlja visoko stručnu delatnost u okviru Centra za higijenu i humanu ekologiju. U sklopu pomenutog Odeljenja radi visoko obrazovan kadar sa dugogodišnjim specijalističkim stažom iz oblasti sanitarne hemije, toksikološke hemije i biosanitarne tehnologije (5 specijalista), zatim laboratorijski tehničari sa višom i srednjom stručnom spremom i perači laboratorijskog posuđa.

Visoko stručan, profesionalan i odgovoran timski rad je dugogodišnje prepoznatljivo lice pomenutog Odeljenja, koje na taj način uspeva da veoma kvalitetno izvrši veliki broj analiza iz oblasti: životnih namirnica i predmeta za opštu upotrebu; pijaćih, površinskih i otpadnih voda, kao i analize zagađujućih materija u vazduhu, koristeću pored ljudskih resursa i najsavremeniju analitičku opremu.

Laboratorija pomenutog Odeljenja je svoje organizacione sposobnosti udružila sa ostalim službama u Zavodu i pretočila u uspešno uvođenje Sistema menadžmenta kvalitetom (SRPS ISO 9001:2008), a svoj stručni rad potvrdila akreditacijom značajnog dela laboratorijskih ispitivanja kod Akreditacionog tela Srbije, tj. primenom standarda (SRPS ISO/IEC 17025:2006) u svom svakodnevnom radu.

Osobe za kontakt:

Šef odeljenja: Dragan Stevanović, spec. toksikolog

Glavni tehničar odeljenja: Valentina Vuksanović, inž. prehrambene tehnologije

Telefoni: 037/438-794, 427-241, lok. 13

Faks: 037/422-951 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 
rszdravlje 
whologo
batut
krusevac

RFZO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright 2023 © VAMISA