NaslovnaO nama

O nama

Zavod za javno zdravlje Kruševac je specijalizovana zdravstvena ustanova čiji je osnovni zadatak unapređenje i čuvanje zdravlja svakog od 260.000 stanovnika Rasinskog okruga. Ostvarenje takve misije je izazov kojem Zavod prilazi odgovarajući adekvatno na visoko postavljene standarde koji podrazumevaju kontinuiranu kontrolu kvaliteta rada. Dobijanje sertifikata JUS ISO 9001:2001 u toku 2003. godine, JUS ISO/IEC 17025 u toku 2005. godine i ulazak u lanac nacionalnih laboratorija za kontrolu bezbednosti hrane, govore o usmerenosti Zavoda ka stalnom poboljšanje kvaliteta rada.

Zahvaljujući timskom radu i ulaganjem u kontinuiranu edukaciju zaposlenih kao i u analitičku opremu, Zavod je ojačao kapacitete da izađe u susret potrebama današnjice i da ostane nezaobilazna institucija u sistemu zdravstvene zaštite i zaštite životne sredine.

Obzirom da je za održavanje i unapređenje zdravlja potrebno učešće svih nas kroz partnerski odnos, nadam se da će ovaj sajt koristiti svima koji žele da se informišu o mogućnostima saradnje sa Zavodom.

 

 
rszdravlje 
whologo
batut
krusevac

RFZO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright 2023 © VAMISA